Škola stranih jezika

Škola stranih jezika FORUM Pančevo

Škola stranih jezika FORUM Pančevo je osnovana januara 1997. Polaznici koji u našoj školi uspešno završe kurs stranih jezika stiču međunarodno priznate diplome a njihov broj iz godine u godinu raste, čime je Škola stranih jezika FORUM Pančevo stekla status zvaničnog Cambridge centra za pripremu ispita. Paralelno sa tim dobila je i naziv partnerske institucije Britanskog saveta kroz njihov ADDVANTAGE© program koji širom sveta okuplja najuspešnije škole stranih jezika čiji kandidati redovno sa uspehom polažu Kembridž ispite iz engleskog jezika.

Više o ovim ispitima možete saznati na www.britishcouncil.org

Addvantage Bronze 2016

cambrige

Kod nas se možete prijaviti na neki od kurseva stranih jezika ako želite da:
– naučite strani jezik
– unapredite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika
– povećate samopouzdanje pri korišćenju engleskog i nemačkog jezika
– razvijete govorne veštine koje su vam potrebne za budući profesionalni razvoj
– se osposobite za polaganje prijemnih ispita i testova


Škola stranih jezika FORUM u Pančevu je akreditovani centar za pripremu međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika: FCE, CAE, CPE, IELTS.

2016 Certificate

 Dobar tim

dobar-tim

Škola stranih jezika FORUM Pančevo okuplja tim profesora koji poseduju višegodišnje iskustvo, a zajedno smo već dugi niz godina jer uživamo u zajedničkoj saradnji, druženju i međusobnoj podršci.

Od samog osnivanja, osim diplomiranih profesora engleskog i nemačkog jezika, u rad Škole stranih jezika FORUM Pančevo su uključivani i predavači kojima je engleski maternji jezik. Time obezbedjujemo da učenici svoje stečeno znanje stranih jezika odmah primene u praksi. Cilj nam je da u školi stvorimo atmosferu u kojoj će polaznici ostvarivati stalni napredak putem komunikacije sa svojim predavačima, kao i da se prilikom razgovora na stranom jeziku osećaju prirodno i opušteno.

 

 Male grupe

malegrupePraktikujemo učenje jezika u malim grupama:

Uvereni smo da učenje jezika u malim grupama daje najbolje rezultate, te svaka učionica u školi stranih jezika FORUM prima maksimalno 8 učenika, a grupe imaju 3-8 polaznika. Samo na taj način se predavači na kursevima engleskog i nemačkog jezika mogu posvetiti svakom polazniku dovoljno vremena, što garantuje njihovu potpunu posvećenost kvalitetu rada i odnosu prema polaznicima.

Individualni kursevi stranih jezika:

Individualni časovi omogućavaju polaznicima Škole stranih jezika FORUM Pančevo da napreduju svojim tempom, po programima koji su prilagođeni njihovim specifičnim potrebama i sposobnostima, čime se maksimalno ubrzava efikasnost učenja engleskog ili nemačkog jezika.

 

 Jedinstven pristup

JEDINSTVENPRISTUPLEVO

Zna se da je učenje stranih jezika najlakše kada boravite u datom govornom području ili ako jezik učite od predavača kojima je to maternji jezik. Zato smo se potrudili da vam i to obezbedimo.

Škola stranih jezika FORUM Pančevo je poznata po tome što u okviru svojih kurseva engleskog jezika redovno angažuje predavače kojima je engleski maternji jezik, čime učenici stiču samopouzdanje i slobodu u komunikaciji. Od samog osnivanja, u školi su radili predavači iz Irske, Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Australije. Trenutno, saradnik na pripremi Cambridge ispita je Andrew Boswell iz Velike Britanije.

 

Savremene metode nastave

pr88

Škola stranih jezika FORUM Pančevo u nastavi koristi udžbenike britanskih izdavača Pearson, Oxford University Press, Cambridge University Press, kao i prateći audio i video materijal. Svaka učionica je opremljena računarom i ima pristup internetu, što je takođe nepresušni izvor materijala za rad na času.

Medjutim, uspeh u učenju stranih jezika zahteva mnogo više od kvalitetnog nastavnog materijala i savremene tehnologije. Ništa ne može da zameni živu reč i direktnu komunikaciju među ljudima, što je samo po sebi svrha i cilj učenja stranih jezika, te je stalna interakcija sa i među polaznicima u fokusu našeg rada na kursevima engleskog i nemačkog jezika.

Sa nama su strani jezici zabavniji i lakši!


Svim sadašnjim i budućim polaznicima kurseva engleskog jezika u Školi stranih jezika FORUM Pančevo želimo puno uspeha, a tokom samostalnog rada, preporučujemo sledeće online rečnike:

camboxfo maclong