O NAMA

Škola stranih jezika Forum Pančevo upisuje
polaznike u školsku godinu 2024/25.

POČETAK NASTAVE: 2. septembra 2024.

Nudimo Vam mogućnost da se opredelite za vrstu nastave koja Vama ili Vašem detetu najviše odgovara:

Nastava u prostorijama školeKursevi stranih jezika u prostorijama škole

Ovaj vid nastave se posebno preporučuje predškolcima, osnovcima i mlađim srednjoškolcima jer je interakcija i direktan kontakt sa profesorima i drugim učenicima od ključne važnosti za njihov kognitivni i emotivni razvoj, kao i sticanje društvenih veština. Upravo ovi aspekti razvoja mlade osobe su presudni i za učenje stranih jezika u ovom uzrastu.

Fizičko prisustvo u učionici podrazumeva redovno praćenje i poštovanje svih mera zaštite od COVID-19 u skladu sa propisima i eventualnim promenama propisa u toku školske godine.

 

Online nastavaOnline nastava

Naše iskustvo u periodu izolacije u proleće 2020. godine je pokazalo da studentima i odraslim polaznicima veoma prija ovaj vid nastave. Veća samodisciplina starijih polaznika i hronični nedostatak vremena su presudni da se mnogi opredeljuju za rad u virtuelnoj učionici,

Prednosti časova na daljinu, elektronskim putem iz udobnosti svog doma, su brojne, a štede vaše vreme i novac. Učenje putem računara omogućava lako i brzo korišćenje više audio i video materijala, kao i izvora sa interneta putem deljenja sadržaja.

Koristimo platforme prema mogućnostima samih kandidata (Zoom, Skype, Google Meet i sl.). Saznajte više o Online učenje stranih jezika ovde.


NOVA ADRESA – Savremeno opremljen prostor – Maksima Gorkog 42, Pančevo

Nova lokacija - Maksima Gorkog 42, Pančevo